Luotettavaa koneurakointia Forssassa ja lähialueilla

Soita ja kysy lisätietoja

Tammelan Koneasema Oy tarjoaa luotettavaa koneurakointia sekä yksityisille maatiloille että yrityksille. Palvelemme noin 70 kilometrin säteellä Forssasta.

Koneurakoinnin kattaviin palveluihimme kuuluvat muun muassa kaivinkonetyöt, kuten metsäpuolen kaivuutyöt, ojien kaivuut, mätästykset ja lannan levitykset sekä maatalouden urakointi, kuten ruiskutukset ja puinti. Meillä on käytössämme monipuolinen, toimintavarma ja ajanmukainen kalusto, jota käyttäen niin pienet kuin suuretkin urakat sujuvat onnistuneesti.

Palveluihimme kuuluu myös joustavat kuljetuspalvelut. Teemme muun muassa apulannan ajoa ja viljan kuljetuksia.

Monipuoliset koneurakointi palvelut

Meiltä saat maatalouden urakointia joustavasti ja kiplailukykyiseen hintaan. Kerro meille minkälaisia palveluja tarvitset, me räätälöimme sinulle mielellämme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

Olemme keskittyneet pääasiallisesti maatalouden urakointiin, mutta hoidamme myös kompostointilaitosta Forssan Kiimassuolla, jonka materiaalin käsittelyn, markkinoinnin, kuljetuksen ja tarvittaessa levityksen hoidamme itse omalla nykyaikaisella kalustollamme. Haluamme tarjota tulevaisudessa yhä enemmän palveluja maatalouden tarpeisiin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. 

Soita, niin jutellaan lisää

Maatalouden urakointia vahvalla ammattitaidolla

Tilakokojen kasvaessa haasteeksi tulee kalliiden koneiden päivittäminen vastamaan lisääntynyttä pinta-alaa. Tilojen kannattaakin käyttää lisänä urakoitsijaa osana tilan töitä, jotta kalliit konehankinnat saadaan kohdennettua oikein ja jaettua useammalle vuodelle, jolloin koneiden hehtaarikustannus pysyy maltillisena ja kasvun tuomat riskit pienenee. Koneaseman kautta saat kaikki viljatilan palvelut kylvöstä puintiin. Levitämme myös kuivalantaa, kalkkia, kipsiä ja apulantaa pintalevityksenä. Lisäksi hoidamme maa- ja metsätalouden kaivuutöitä. Konekalustomme on nykyaikaista ja kuljettajamme ammattilaisia.

Soita ja pyydä tarjous