Luotettavaa koneurakointia Forssassa ja lähialueilla

Soita ja kysy lisätietoja

Tammelan Koneasema Oy tarjoaa luotettavaa koneurakointia sekä yksityisille maatiloille että yrityksille. Palvelemme noin 70 kilometrin säteellä Forssasta.

Koneurakoinnin kattaviin palveluihimme kuuluvat muun muassa kaivinkonetyöt, kuten metsäpuolen kaivuutyöt, ojien kaivuut, mätästykset ja lannan levitykset sekä maatalouden urakointi, kuten ruiskutukset ja puinti. Meillä on käytössämme monipuolinen, toimintavarma ja ajanmukainen kalusto, jota käyttäen niin pienet kuin suuretkin urakat sujuvat onnistuneesti.

Palveluihimme kuuluu myös joustavat kuljetuspalvelut. Teemme muun muassa apulannan ajoa ja viljan kuljetuksia.

Kaivinkonetyöt kätevästi ja kustannustehokkaasti

Tarvitsetko apua lannan levitykseen? Sujuisiko ojien kaivuu helpommin oikeanlaista kalustoa käyttäen? Helpottaisiko kokeneen ammattilaisen apu metsässä tehtävissä kaivuutöissä? Kerro meille, minkälaisia kaivinkonetöitä tarvitset. Olemme tehneet kaivuutöitä niin metsässä kuin pellollakin, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme kohteessa kuin kohteessa.

 

Kun ulkoistat kaivinkonetyöt, teet arjestasi paljon helpompaa. Varsinkin kiireisinä aikoina ulkopuolinen apu on korvaamaton, kun työt pitää saada tehdyksi määräaikaan mennessä. Meidän työpanokseemme voit aina luottaa. Työskentelemme aina kustannustehokkaasti ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen.

Soita ja pyydä tarjous

Maatalouden urakointia nopeallakin aikataululla

Meiltä saat maatalouden urakointia joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kerro meille minkälaisia palveluja tarvitset, me räätälöimme sinulle mielellämme tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

Meille voit aina soittaa – silloinkin, kun tarvitset apua kiireellisesti. Puintien tai ruiskutuksien aikaan avun tarve voi tulla yhtäkkiä. Lähdemme töihin ripeästi ja työskentelemme aina tarkasti ja tehokkaasti.

Työkokemuksemme ja koulutuksemme tuomalla tietotaidolla pystymme antamaan asiantuntevan työpanoksemme maatalouden urakoinnin monipuolisissa työtehtävissä.

 

Hoidamme myös jäteyritysten jätekenttien kokonaisvaltaisia jätehuollon urakoita laadukkaita ja toimintavarmoja pyöräkuormaajia käyttäen.

Soita, niin jutellaan lisää