Korkealaatuisia maanparannusaineita ja lannoitteita kasvun tueksi Forssasta

Soita ja kysy lisätietoja

Tammelan Koneasema Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia maanparannusaineita ja lannoitteita maatalouden käyttöön. Meiltä saat myös multatuotteita viherrakentamiseen. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä aina 70 kilometrin säteellä Forssasta.

Laadukkaat maanparannusaineet

Kauttamme saat laadukkaat peltokompostit maatalouden käyttöön. 

Peltokompostin etuja:

  • parantavat maan rakennetta

  • lisäävät kuivuudensietokykyä

  • parantavat satoa.

Autamme mielellämme sinua oikeanlaisten maanparannusaineiden valinnassa.

Soita ja kysy lisää

Muut palvelumme

Yrityksemme tarjoaa monipuoliset maatalouspalvelut. Meiltä saat niin koneurakointia kuin kuljetuspalveluitakin. Meillä on käytössä nykyaikainen ja hyvin huollettu kalusto, jota käyttäen haasteellisetkin työt sujuvat ongelmitta. Hoidamme niin puinnit ja ruiskutukset kuin lannan levityksetkin. Viljan kuljetukset ja lantaloiden tyhjennykset sujuvat meiltä nopeasti. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Lue lisää koneurakoinnista

Puhdas kalkki parantaa viljavuutta

Tuomme Suomeen puhdasta kalkkia Virosta. Kalkki parantaa viljavuutta ja satoa sekä ravinteiden liukoisuutta. Happaman maan pH:ta saadaan myös tehokkaasti nostettua kalkilla.

 

Meiltä saat tarvitsemasi määrän kalkkia edulliseen hintaan. Tarvittaessa tulemme myös hoitamaan kalkin levityksen.

 

Kun etsit käyttötarkoitukseesi sopivia maanparannusaineita Forssassa tai lähialueilla, käänny Tammelan Koneasema Oy:n puoleen!

Palvelemme asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti

Ammattitaitokuvake

Vahva ammattitaito

Maanparannusaineiden hankkiminen meiltä on helppoa. Meillä on pitkä kokemus sekä vahva ammattitaito maatalousalalta. Jaamme mielellämme kanssasi tietotaitomme ja kerromme lisää maanparannusaineiden ominaisuuksista.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. Haluamme, että käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivilla lannoitteilla ja maanparannusaineilla saat satosi kasvamaan entistä paremmin.

Hinta-laatusuhdekuvake

Hyvä hinta-laatusuhde

Haluamme tarjota maanparannusaineita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde. Valitsemme myyntiin tulevat tuotteet aina tarkasti ja tutkimme huolella maanparannusaineiden tuoteselosteet.

Ympäristökuvake

Ympäristöystävällisyys

Meille tärkeitä arvoja ovat ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys. Tästä syystä löydät meiltä tuotteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä, vaan edistävät luontoa kunnioittavaa, kestävää kehitystä.