Kalkkia ja maanparannusaineita Forssaan, Loimaalle ja lähialueille

Soita ja kysy lisätietoja

Tammelan Koneasema Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia maanparannusaineita ja lannoitteita maatalouden käyttöön. Meiltä saat myös multatuotteita viherrakentamiseen. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä aina 70 kilometrin säteellä Forssasta.

Laadukkaat maanparannusaineet

Kauttamme saat laadukkaat peltokompostit maatalouden käyttöön. 

Peltokompostin etuja:

  • parantavat maan rakennetta

  • lisäävät kuivuudensietokykyä

  • parantavat satoa.

Autamme mielellämme sinua oikeanlaisten maanparannusaineiden valinnassa.

Soita ja kysy lisää

Kauttamme kalkkia Virosta

 

Kauttamme saat kilpailukykyiseen hintaan Virosta tuotua kalkkia. Nykyisillä suhdanteilla on tärkeää, että maa on kasvukunnossa ja edellytykset kasvuun on olemassa. Kalkki on hyvä tapa varmistaa, että pellossa olevat ravinteet ovat kasvin käytettävissä, sillä kalkitus on yksi maanparannuksen kulmakivistä. Kauttamme saat kalkkia haluamallasi tavalla: toimitettuna ja levitettynä, toimitettuna pellolle tai noutona Naantalin satamasta.

 

Pyydä tarjous

Kun etsit käyttötarkoitukseesi sopivia maanparannusaineita Forssassa tai lähialueilla, käänny Tammelan Koneasema Oy:n puoleen!

Palvelemme asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti

Ammattitaitokuvake

Vahva ammattitaito

Maanparannusaineiden hankkiminen meiltä on helppoa. Meillä on pitkä kokemus sekä vahva ammattitaito maatalousalalta. Jaamme mielellämme kanssasi tietotaitomme ja kerromme lisää maanparannusaineiden ominaisuuksista.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. Haluamme, että käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivilla lannoitteilla ja maanparannusaineilla saat satosi kasvamaan entistä paremmin.

Hinta-laatusuhdekuvake

Hyvä hinta-laatusuhde

Haluamme tarjota maanparannusaineita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde. Valitsemme myyntiin tulevat tuotteet aina tarkasti ja tutkimme huolella maanparannusaineiden tuoteselosteet.

Ympäristökuvake

Ympäristöystävällisyys

Meille tärkeitä arvoja ovat ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys. Tästä syystä löydät meiltä tuotteita, jotka eivät vahingoita ympäristöä, vaan edistävät luontoa kunnioittavaa, kestävää kehitystä.