Laadukkaat kuljetuspalvelut  maatiloille ja yrityksille Forssassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

Tammelan Koneasema Oy on erikoistunut maatalouden kuljetuksiin. Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia kuljetuspalveluja sekä yksityisille maatiloille että yrityksille noin 70 kilometrin säteellä Forssasta.

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • apulannan ajot

  • siementen ajot

  • viljan kuljetukset

  • lantaloiden tyhjennykset kuorma-autolla

  • vaihtolavakuljetukset.

Yrityksemme tarjontaan kuuluu myös koneurakoinnin kattavat palvelut sekä maanparannusaineiden ja lannoitteiden myynti. Meillä on maatalousalalta vahva osaaminen, joten palvelemme aina asiantuntevasti.

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisia palveluja tarvitset, niin me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Viljan kuljetukset sovitussa aikataulussa

Tarvitsetko luotettavaa ammattilaista hoitamaan viljan kuljetukset? Kuljetamme viljat suoraan tilaltasi tai viljavarastoltasi esimerkiksi tehtaille ja satamiin. Hoidamme viljat näppärästi myös tilalta toiselle, tarpeidesi mukaan. Kun tilaat kuljetuspalvelut meiltä, viljojen toimitus saapuu varmasti perille sovittuna aikatauluna.

Meillä on käytössämme monipuolinen kalusto, jota käyttäen voimme hoitaa kätevästi niin pienet kuin suuremmatkin viljan kuljetukset. Pystymme siirtämään isojakin viljaeriä nopealla aikataululla, mikäli tarve vaatii.

Soita ja pyydä tarjous

Vaihtolavakuljetukset tarpeidesi mukaan

Vaihtolavakuljetus tulee tarpeeseen monenlaisten maataloustöiden yhteydessä. Hoidamme esimerkiksi vaihtolavalla maatalouden kuljetukset jätepalveluihin. Vaihtolavoja käyttäen voimme myös noutaa kätevästi suuremmatkin viljakuormat sekä kuljettaa turvallisesti erilaiset heinäpaalit ja maatalouskoneet. Meiltä saat vaihtolavakuljetukset joustavasti, tarpeidesi mukaan. Hoidamme kuljetukset aina täsmällisesti, sopimuksista kiinni pitäen.  

Soita ja varaa kuljetus